Kiralık Yat Seçimi

Kiralık Yat Seçimi

Kiralık yat seçimi yapacaksınız ve kafanız çok mu karışık? Doğru bir yat seçiminin birden fazla püf noktası vardır. Bunlar; 

- Katılacak kişi sayısını belirlemeniz, 
- Rotayı belirlemeniz/seçmeniz, Gün sayısını belirlemeniz, 
- Mürettebat/Personel sayısı, 
- Yemek hizmetleri, 
- Erken rezervasyon fırsatlarını değerlendirmeniz sizin işinizi kolaylaştıracak maddelerdir. Bunların daha detaylı açıklamalarını devamındaki yazımızda bulabilirsiniz. 

Kiralık Yat Seçimi İncelikleri 

Gösterişli, gerçek olmayan fotoğraflarla hazırlanmış sitelere inanıp önden kaparo yollamayınız. Evlilik teklifi, mavi yolculuk ya da tatilinizi yapacağınız yatı ve personeli eğer imkanınız varsa önceden gidip görün veya fotoğraf isteyin.

Personel sayısını sormayı unutmayın. 

Güvenliğiniz açısından üretim yılı 2015 ve üzeri tekneleri tercih edebilirsiniz.

Ahşap olmayan yeni nesil fiber malzemeden üretilmiş beyaz yatları tercih etmeniz önerilir.

Kaptanınız ile kalacağınız bölümün ayrı olmasına mutlaka dikkat edin. Kaptanla yan yana olduğunuz, her konuşmanızın duyulduğu yatlar size ve çevrenizdekilere rahat bir ortam sağlamaz. Buna çözüm olarak 2 katlı yatları tercih edebilirsiniz.

Güvenli olmayan ve kişilerden değil, doğrulanmış ve gerçek tekne sahibiyle iletişim kurabileceğiniz bir yerden teması sağlayın.  

Seçebileceğiniz Yat Kategorileri 

 - Klasik Yatlar 

- Lüks Yatlar 

- Süper Lüks Yatlar 

- Yelkenli Süper Lüks Yatlar 

%100 doğrulanmış yalnızca onaylı tekne sahiplerinin bulunduğu Rotaneta platformunda aradığınız yatı en kolay yoldan bulabilirsiniz!  

Rotaneta uzman ekibi sizlerin ihtiyaçlarını belirleyerek bütçenize uygun fırsatlar arasında tercih yapmanız için yardımcı olacaktır. Yat kiralamayla ilgili aklınıza takılan tüm sorularda 0 (850) 308 78 68 numaralı ücretsiz müşteri desteği hattından iletişime geçebilirsiniz. 

4 Dakika Okuma Süresi


08 Haziran 2023

contact-box

Size özel tatil planını oluşturmak için buradayız.

Tatilinizi planlamak veya aklınıza takılan tüm sorular için uzman ekibimizle anında iletişim kurarak canlı destek alabilirsiniz!